キャリア・就活セミナーが開かれました。

博士学位を目指す学生のための『キャリア・就活セミナー』が1121日に開催されました。リーディング大学院一期生の菅野さん、二期生の高橋さん、山田さん、さらに三期生の傅さんの4人を交えてキャリアセミナー・パネルディスカッションを行いました。

企業とアカデミアの就活の違いに加え、これから私たちがやっておくべき事などのアドバイスをいただきとても参考になりました。

Job hunting seminarfor doctoral course students was held in Yamagata University on 21st Nov. 2019.

The graduates of iFront program (Dr. Sugano, Dr. Takahashi, and Dr. Yamada) and Mr. Fu had a panel discussion about job hunting, differences between companies and academia. They let us know what we need and have to prepare for the future. It was a very fruitful discussion.